У двох районах Харкова ріжуть колеса – поліція шукає хуліганів (ФОТО)

Колеса порізали щонайменше на 17 автівках.

Вранці 8 грудня до правоохоронців надійшли заяви від мешканців Київського та Салтівського районів про пошкодження коліс автомобілей, що були припарковані біля багатоповерхівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу поліції Харківської області.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи ХРУП № 1 та ХРУП № 2. Під час огляду працівниками поліції виявлено 17 автівок, у яких порізані колеса.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Наразі поліцейські вживають заходів для встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до вчинення хуліганських дій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Прокуратура показала наслідки учорашніх обстрілів: від отриманих поранень чоловік помер(ФОТО)

Росіяни випустили ракети по Харкову та області.

Учора ввечері росіяни випустили ракети по місту Харків та Харківській області, багато ракет збито силами ППО. Проте декілька ракет потрапили до житлових секторів в області. Прокуратура Харкова опублікувала фото наслідків обстрілу.

За даними слідства, 8 грудня близько 21:00 російські військові обстріляли житловий сектор с. Котляри.  Двоє жінок 41 та 44 років отримали поранення. 40-річний мирний мешканець загинув. Пошкоджено низку житлових будинків, господарських споруд та приватних автівок. Попередньо, окупанти обстріляли населений пункт з РСЗВ "Смерч".

Близько 21:05 окупанти завдали ракетний удар по Пісочинській ОТГ: є пошкодження приватних домоволодінь. За попередньою інформацією, військові ЗС РФ застосували ЗРК С-300.

8 грудня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Отримала поранення 55-річна мешканка. Внаслідок  ворожих обстрілів горіли складські приміщення продовольчого підприємства.

За процесуального керівництва Харківської та Куп’янської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Прокурори спільно зі слідчими поліції задокументували наслідки чергової збройної агресії РФ на Харківщині та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися