У Харкові загорівся тролейбус прямо на ходу: наслідки

Причина пожежі наразі невідома.

Сьогодні вранці, близько 6:37 у Харкові спалахнув тролейбус. Пожежа трапилася під час руху електротранспорту по проспекту Льва Ландау. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби главку ДСНС Харківської області.

Тролейбус №24 тільки виїхав на маршрут, тому ще не встиг взяти пасажирів. Водій тролейбусу намагався загасити вогонь самотужки, через що отримав опіки І ступеня.

На місце пожежі прибули два відділення рятувальників, які локалізували пожежу о 6:55 та повністю ліквідували її о 7:42.

Водій від госпіталізації відмовився. Причина пожежі наразі встановлюється.

picture

Снимок1.PNG

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталася пожежа на проспекті Науки: подробиці

До прибуття ДСНСників з вогнем справлялися патрульні поліцейські.

Учора вдень у Харкові на проспекті Науки сталася пожежа в одному з закладів швидкого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківщини.

Повідомляється, що піший патруль помітив, як із закладу швидкого харчування клубочиться їдкий чорний дим, а з-за вітрини шириться вогонь. Поліцейські швидко повідомили про подію колег та зателефонували на 101.

Патрульні впевнилися, що всі люди покинули заклад та відвели їх на безпечну відстань. Інспектори Ігор Батрак і Сергій  Найдьонов за допомогою вогнегасників зі службового авто загасили полум’я, яке ширилось на легкозаймисті елементи будівлі.

За декілька хвилин прибули й рятувальники, які остаточно локалізували та ліквідували пожежу. Причиною загоряння, ймовірно, стала несправність електрогрилю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися