Олег Синєгубов звернувся з проханням до жителів Харківської області

Станом на ранок рух вантажних автомобілів у Харківській області відновлено та забезпечено проїзд місцевими дорогами

У зв’язку із погіршенням погодних умов, усіх власників автомобільного транспорту в Харківській області закликали бути максимально обережними на дорогах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області зауважив, що дорожні служби області працюють у посиленому режимі. САД залучила 150 одиниць спецтехніки та 187 працівників для забезпечення проїзду на дорогах державного значення в області. Також для обробки дорожнього покриття використали 1237 куб. м піщано-сольової суміші. 

На дороги місцевого значення дорожники висипали близько 200 куб. м протиожеледної суміші, розчистили понад 400 км доріг. 

Олег Синєгубов розповів, що станом на ранок рух вантажних автомобілів відновлено, проїзд місцевими дорогами – забезпечено. Втім, температура тримається нижче 0⁰С, що ускладнює рух. 

“Спеціалісти продовжують розчищення та оброблення доріг. Водіїв просимо неухильно дотримуватися правил дорожнього руху!”, - наголосив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на територію Харківської області у ніч проти 8 грудня зайшов циклон, який приніс опади у вигляді снігу та крижаного дощу. Наслідки опадів посилила температура повітря -4°С. Щоб забезпечити проїзд в регіоні працівники Служби автомобільних доріг залучили 102 одиниці спецтехніки та 130 працівників. Ще 70 спеціалістів та 34 одиниці спецтехніки залучили від ДП “Дороги Харківщини”.

У рамках ліквідації наслідків негоди спеціалісти обробляють протиожеледними матеріалами дороги державного значення та загального користування. В Харківській області уже використали понад 400 куб.м піщано-сольової суміші. В першу чергу обробляють небезпечні ділянки: спуски, підйоми, віражі та ділянки доріг з обмеженою видимістю.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися