Сніг та крижаний дощ: де у Харківській області чистять дороги

Спеціалісти дорожньої служби уже забезпечили проїзд місцевою мережею доріг

На територію Харківської області у ніч проти 8 грудня зайшов циклон, який приніс опади у вигляді снігу та крижаного дощу. Наслідки опадів посилила температура повітря -4°С. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Щоб забезпечити проїзд в регіоні працівники Служби автомобільних доріг залучили 102 одиниці спецтехніки та 130 працівників. Ще 70 спеціалістів та 34 одиниці спецтехніки залучили від ДП “Дороги Харківщини”.

У рамках ліквідації наслідків негоди спеціалісти обробляють протиожеледними матеріалами дороги державного значення та загального користування. В Харківській області уже використали понад 400 куб.м піщано-сольової суміші. В першу чергу обробляють небезпечні ділянки: спуски, підйоми, віражі та ділянки доріг з обмеженою видимістю.

У Харківській ОВА повідомили, що фахівці уже забезпечили проїзд місцевою мережею доріг. 

Станом на 13:00 8 грудня тривали опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря становила – 2 до +1. У ХОВА розповіли, що спеціалісти дорожньої служби працюють цілодобово.

Громадяни можуть звернутися до “Укравтодору” зателефонувавши на єдину цілодобову “гарячу лінію” +38 067 400 60 80.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’ян просять дотримуватись Правил дорожнього руху, рекомендують вдягати верхній одяг світлих, а краще білих відтінків. Це допоможе зменшити кількість випадків дорожньо-транспортного травматизму за участю пішоходів та дітей. Понад 61% усіх ДТП, у яких загинули пішоходи, сталися з 17:00 до 21:00.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися