Коронавірус у жителя Харківської області: що відомо про хворого

Нині 65-річний чоловік приходить лікування в обласній інфекційній лікарні

У жителя Лозової, який повернувся з-за кордону, виявили коронавирусную інфекцію.

За даними Лозівської міської ради, 10 квітня цей діагноз підтвердили лікарі з Харківської обласної лабораторії. Нині 65-річний чоловік приходить лікування в обласній інфекційній лікарні. Також спеціалізована бригада швидкої допомоги доставила його дружину в даний медзаклад. У неї зафіксована висока температура, жінку обстежують на наявність захворювання.

Відзначається, що 7 квітня житель Лозової повернувся з Росії. На наступний день у нього піднялася висока температура. До чоловіка приїхала спеціалізована медична бригада для обстеження та збору аналізів. Медсестра, яка контактувала з хворим і водій знаходяться в самоізоляції.

У даний момент медики і співробітники поліції перевіряють можливі контакти подружжя. Хоча дружина запевняє, що вони не контактували зі сторонніми людьми.

Нагадаємо, за останню добу в Харківській області підтвердили два нових випадки захворювання коронавірусом. Всього на Харківщині підтверджено 8 випадків захворювання. Варто зазначити, що станом на 11 квітня, в регіоні зареєстровано 56 підозр на .COVID-19.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області коронавірус підозрюють у 9 медпрацівників. 6 медиків, у яких підозрюють коронавірус, госпіталізували, 3 - перебувають на самоізоляції. Повідомляється, що медики, у яких є підозри на коронавірус, не пов'язані з обслуговуванням хворих з COVID-19. Крім того, 47 медпрацівників визначили в якості контактних осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися