У Харкові сталася масштабна пожежа (ФОТО)

До ліквідації пожежі було залучено 90 осіб

У неділю, 18 грудня, о 20:52 у Харкові за адресою вул. Шевченка, 6 виникла пожежа. Займання сталося у нежитловій неексплуатованій будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС у Харківській області.

Полум'я охопило перекриття на 3-му та 4-му поверхах. Також горіли меблі та дах. Площа пожежі становила 350 кв.м. Від ДСНС було залучено 18 одиниць техніки та 90 осіб особового складу. 

Вогнеборці локалізували пожежу о 22:20, а повністю ліквідували займання о 00:38. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 17 грудня, у Харкові о 12:50 стався вибух 2-х газових балонів по 200 г без подальшого загоряння. Вибух трапився по пр-ту Тракторобудівників, 94-в у квартирі на 10-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. Внаслідок інциденту постраждав хлопчик 2020 року народження. Дитина отримала опіки 1-го ступеня правого передпліччя. Його доставили в опіковий центр. У ДСНС розповіли, що дитина самостійно включила духову шафу, у якій знаходились балони, після чого виник вибух.

А за добу, 4-5 грудня, У Харківській області виникло три пожежі. Дві пожежі виникли через порушення Правил пожежної безпеки. Перший випадок стався у Холодногірському районі Харкова на вул. Докучаєва, 27. Інша пожежа виникла у селищі Старий Салтів Чугуївського району. В обох випадках загинули чоловіки. Ще одна пожежа трапилася о 18:30 4 грудня у селі Вовківка Кегичівської громади. Займання виникло з побутової причини, у результаті пожежі постраждало двоє осіб, одна з них - 8-ми місячне немовля.





Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися