Пожежі у Харківській області: серед постраждалих - немовля

Пожежі забрали життя двох осіб, ще двоє людей опинилися у лікарні

За добу, 4-5 грудня, У Харківській області виникло три пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

Дві пожежі виникли через порушення Правил пожежної безпеки. Перший випадок стався у Холодногірському районі Харкова на вул. Докучаєва, 27. Інша пожежа виникла у селищі Старий Салтів Чугуївського району. В обох випадках загинули чоловіки.

Ще одна пожежа трапилася о 18:30 4 грудня у селі Вовківка Кегичівської громади. Займання виникло з побутової причини, у результаті пожежі постраждало двоє осіб, одна з них - 8-ми місячне немовля.

Займання трапилося у приватному будинку, розташованому у пров. Весняному, 3. Там горіли домашні речі на площі 9 кв.м. Пожежу ліквідували сусіди до прибуття рятувальників. “Вони також відвезли постраждалих батька і дитину до медичного закладу”, - повідомили в ДСНС. 

Також є інформація, що стан дитини вкрай важкий - у малюка опіки 40% тіла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області. Після 4 години ранку 5 грудня ворог завдав удару ракетами типу С-300 по цивільній інфраструктурі Куп’янська. За попередніми даними поліції, у результаті обстрілу населеного пункту загинула жінка, детальна інформація уточнюється.

Також у результаті атаки окупантів виникла пожежа на СТО - горів автомобіль.Обстрілом пошкоджено покрівлі приватних будинків.  Російські загарбники протягом доби, 4-5 грудня, завдавали артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Ізюмського районах. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися