У Харкові з вікна викинувся чоловік

Чоловік випав з вікна десятого поверху

Сьогодні, 12 квітня, вранці з вікна багатоповерхового будинку на Новій Баварії в Харкові випав чоловік. Про це розповіли інтернет-користувачі в місцевих пабликах.

Зі слів очевидців, тіло загиблого лежить у дворі багатоповерхівки за адресою вул. Петра Снісаренко, 18. Відзначається, що на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. Свідки трагедії стверджують, що загиблий - 41 річний місцевий житель.

"Він рік тому купив квартиру в цьому будинку і зробив ремонт. Що стало причиною — невідомо. Не п'яниця, сім'ї немає", — йдеться в повідомленні.

Про трагедію повідомили батькам загиблого. Слідчим Новобаварського відділу поліції Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) кримінальну кодексу України з позначкою "самогубство". Всі обставини події встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що вчора, 11 квітня, у Харкові прямо на дорозі померли два велосипедиста. Загиблим різко стало погано під час руху. Читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/hueviykharkov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися