У ДТП В Харкові постраждала дитина

У результаті аварії двох людей доставили в лікарню

Вчора, 11 квітня, у Харкові на одній з вулиць сталася аварія, в результаті якої постраждали дві людини. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції в Харківській області.

За даними відомства, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Полтавський шлях, 95. патрульні отримали близько 17:15. За попередньою інформацією, учасниками аварії стали автомобілі: "Fiat Dobloта" і "ВАЗ-21124".

У результаті аварії медики госпіталізували в лікарню дитину та водія автомобіля "ВАЗ". Обставини аварії встановлювала слідчо-оперативна група.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що вчора, 10 квітня, у Харкові зіткнулися легковий автомобіль і карета швидкої допомоги. За даними "главку", дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22:00 поблизу 5-го кілометра кільцевої дороги. За попередньою інформацією слідчих, автомобіль "Daewoo Sens" під керуванням 27-річної жінки, рухався з боку вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися