Яку погоду очікувати харків'янам у понеділок

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 13 квітня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - західний, 7 - 12 м / с, вдень пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі сильні заморозки в повітрі 0 - 5 °, вдень 14 - 19 ° тепла. По місту: Без опадів. Температура повітря вночі сильні заморозки в повітрі 0 - 2 °, вдень 16 - 18 °.

За даними порталу "Синоптик", у понеділок, 13 квітня, у Харкові день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода може змінитися і стати хмарною. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

Церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій шанується як вирішувач неплодства і бездітності. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи настовбурчуються, то гарної погоди не чекай; прилетівши навесні, довго не щебечуть - до холоду; раптом замовкли - до грози.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок 12 квітня в Харківській області 11 підтверджених випадків захворювання COVID-19, три нових випадки за добу.




Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися