Побив колишню дівчину, підпалив та втік – що буде мешканцю Харківщини

Прокурори домоглись покарання маніяку.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 45-річного неодноразово судимого чоловіка за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) та грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

Прокурори у суді довели, що у с. Красне Лозівського району чоловік напідпитку прийшов у гості до своєї колишньої дівчини. Але під час розмови вони почали сваритись на фоні своїх стосунків. Чоловік вихопив у дівчини з рук телефон, а після цього наніс їй 5 ударів металевою трубою, від чого вона впала на підлогу.

На цьому зловмисник не зупинився: він вдарив її ще 25 разів по різних частинах тіла. Розуміючи, що жінка не дихає, він вирішив приховати свій злочин. Він накрив потерпілу одягом, підпалив та втік з вкраденим телефоном. Жінка померла.

У судовому засіданні чоловік щиро розкаявся.

Первомайський міськрайонний суд Харківської області призначив зловмиснику покарання у виді 10 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з Будинком Рад у Харкові – Синєгубов

Після обстрілів росіян будівля облдержадміністрації зазнала значних руйнувань.

Росіяни обстріляли центральну площу в Харкові 1 березня.

У Харкові будівлю облдержадміністрації, вона ж – Будинок Рад – законсервують для збереження. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов "Суспільне. Харків" сьогодні, 27 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

Консерваційні роботи для збереження Будинку Рад у Харкові тривають, проєкт відбудови робитимуть пізніше.

"Зараз продовжуються консерваційні роботи, вони проходять у декілька етапів, головна мета — зберегти те, що ми маємо, історичну цінність. Далі буде розроблений новий план, нова концепція цієї будівлі, щоб ефективно використати площу, яка є, почату відбудову", — сказав Синєгубов.

За його словами, окупанти завдали 13 ракетних ударів в районі Будинку Рад у Харкові.

Нагадаємо, будівлю Харківської ОДА Росія частково зруйнувала 1 березня двома крилатими ракетами. Внаслідок атаки 31 людина загинула, повідомили у прокуратурі.

28 серпня окупанти вдарили по території поблизу Будинку рад двома ракетами "С-300": руйнувань зазнала адміністративна будівля поруч ОДА, пошкоджені автомобілі, стіни та світлофор.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися