Які правопорушення зафіксувала поліція у Харкові та області 31 грудня

У поліції розповіли про кілька правопорушень, які зафіксували протягом минулої доби

За минулу добу, з 31 грудня на 1 січня, правоохоронці Харківщини опрацювали 1394 повідомлення громадян  про правопорушення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці затримали чоловіка, який в центрі міста Харкова наніс тілесні ушкодження перехожому.Серед правопорушень, які зафіксувала поліція у Харківській області, були зафіксовані 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Також працівники кримінальної поліції викрили 46-річного зловмисника у крадіжці ювелірних виробів із золота з помешкання харків’янина. 

А під час несення служби правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у розшуку як безвісти зникла особа.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 31 грудня, на ст. м. “Університет” провели святкову програму з нагоди зустрічі Нового року. Захід розпочали хвилиною мовчання, вшанувавши військовослужбовців ЗСУ, бійців тероборони та всіх українців, які через російську військову агресію назавжди залишаться у 2022 році. Міський голова Ігор Терехов зауважив, що це був рік нелегких рішень та важких випробувань, але він згуртував харків'ян. За його словами, містяни стали єдиною родиною, яка протистоїть ворогові.

Ігор Терехов подякував усім харків'янам, які згуртувалися і не дали ворогові захопити місто. “Настає 2023 рік, і ми сміливо йдемо у новий рік з вірою в нашу перемогу. Щасти нам!” - зазначив Ігор Терехов. У святковому концерті взяли участь харківські артисти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися