Як харків'яни зустрічали Новий рік (ФОТО)

У святковому концерті взяли участь харківські артисти

У суботу, 31 грудня, на ст. м. “Університет” провели святкову програму з нагоди зустрічі Нового року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Захід розпочали хвилиною мовчання, вшанувавши військовослужбовців ЗСУ, бійців тероборони та всіх українців, які через російську військову агресію назавжди залишаться у 2022 році.

Міський голова Ігор Терехов зауважив, що це був рік нелегких рішень та важких випробувань, але він згуртував харків'ян. За його словами, містяни стали єдиною родиною, яка протистоїть ворогові.

“І довели, що ми - герої, і наш президент Володимир Зеленський удостоїв Харків почесного звання "Місто-герой". Це ваша заслуга!”, - наголосив очільник міста.

Ігор Терехов подякував усім харків'янам, які згуртувалися і не дали ворогові захопити місто.

“Настає 2023 рік, і ми сміливо йдемо у новий рік з вірою в нашу перемогу. Щасти нам!” - зазначив Ігор Терехов.

Очільник Харкова побажав, щоб українські захисники якнайшвидше повернулися додому живими, сім'ї, які розлучила війна, - возз'єдналися, і харків'яни всі разом відсвяткували перемогу на площі Свободи.

У святковому концерті взяли участь харківські артисти. А вдень на ст. м. “Університет” відбулася новорічна вистава для дітей “Біла чаклунка Ліденелла”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок у переході зі ст. м. “Майдан Конституції” до ТРЦ “Нікольський” відбулася міська акція “Привітай місто-герой Харків з Новим роком”. Там встановили полотно, на якому усі охочі могли написати свої привітання та побажання місту Харкову на 2023 рік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися