У Харкові та області виявляють ДРГ: скільки осіб перевірили за добу

Правоохоронці та військові за добу на блокпостах перевірили понад 3600 транспортних засобів

У Харківській області щодня проводиться робота з виявлення осіб, причетних до диверсійно-розвідувальних груп, та тих, хто займається пропагандистською діяльністю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

За минулу добу, з 1 на 2 січня, особовий склад ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставив для перевірки 90 осіб за підозрою у причетності до ДРГ та у проведенні пропагандистської діяльності.

Також правоохоронці та військові за добу на блокпостах перевірили понад 3600 транспортних засобів. Такі заходи проводять з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

Загалом протягом минулої доби правоохоронці Харківщини оперативно відреагували на 1239 повідомлень громадян про правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу, з 31 грудня на 1 січня, правоохоронці Харківщини опрацювали 1394 повідомлення громадян  про правопорушення. Правоохоронці затримали чоловіка, який в центрі міста Харкова наніс тілесні ушкодження перехожому.Серед правопорушень, які зафіксувала поліція у Харківській області, були зафіксовані 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Також працівники кримінальної поліції викрили 46-річного зловмисника у крадіжці ювелірних виробів із золота з помешкання харків’янина. 

А під час несення служби правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у розшуку як безвісти зникла особа.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися