Через електростатичний розряд загорілися чоловік та жінка: подробиці

Підрозділи ДСНС на місце події не викликались.

Учора опівдні у Харківській області стався інцидент, внаслідок якого двоє людей було госпіталізовано з опіками. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС У Харківській області.

Так, у с. Пересічне Солоницівської громади Харківського району внаслідок порушення правил безпеки під час переливання легкозаймистих речовин виник електростатичний розряд, який спричинив пожежу в приватному гаражі.

На 48-річному чоловікові та 75-річній жінці горів одяг на площі пів квадратного метра. Внаслідок пожежі чоловік та жінка отримали опіки. Вони госпіталізовані до опікового центру. Підрозділи ДСНС на місце події не викликались.

Також учора в період з 16:00 до 17:00 стались пожежі у селищі Дворічна та м. Вовчанськ, внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ. В обох випадках горіли приватні будинки. Площі цих пожеж склали по 100 кв.м. І в обох випадках підрозділи ДСНС потрапляли під повторні ворожі обстріли. Проте рятувальники виконали свою роботу на совість, ліквідувавши дані пожежі о 18:05 та 18:10 відповідно.

О 23:51 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на вул. Владивостоцькій, 4 у Харкові. Горіла частина будинку на двох власників. На час прибуття рятувальників площа пожежі складала 80 кв.м. Під час пожежогасіння в будинку виявлено тіло загиблого чоловіка, дані якого встановлюються. О 00:52 вогонь локалізували, о 04:38 – ліквідували.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові хочуть перейменувати вулицю Гуданова на честь "азовців"

У Харкові пропонують перейменувати вулицю Гуданова на честь двох братів, що служили в полку "АЗОВ". Відповідна петиція з’явилася 29 грудня на сайті Харківської міської ради, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, автор петиції Ігор Іващенко зазначає, що брати Гипик Богдан та Гипик Ярослав мешкали по вул. Гуданова, 12, вони проходили військову службу за контрактом в полку "АЗОВ" з моменту початку війни в Україні. Брати Гипик загинули, захищаючи м. Маріуполь в момент повномоштабної війни, розв’язаної Росією проти України.

"Перейменувати вул. Гуданова в місті Харків на вуліцю Гипика, в пам’ять померлих братів за нашу державу", - пропонує автор петиції.

Щоб проголосувати за цю петицію, можна перейти за посиланням. Збір підписів триватиме ще 85 днів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися