Конфлікт перед Новим роком призвів до смерті: що сталося

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України

Прокурори на Харківщині повідомили про підозру 18-річному мешканцю смт Козача Лопань за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

Слідство встановило, що  у смт Козача Лопань за декілька годин до Нового року в родині виник конфлікт на побутовому ґрунті. Підозрюваний почав сваритись з рідним батьком. Від словесного з'ясування перейшов до сили. Чоловік схопив дерев'яну палицю та вдарив батька, від чого той впав на землю. Потім син взяв кухонний ніж та знову вдарив батька. 

Зрозумівши, що батько не дихає, син переніс його тіло на вулицю та скинув у зливну яму на території домоволодіння.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області щодня проводиться робота з виявлення осіб, причетних до диверсійно-розвідувальних груп, та тих, хто займається пропагандистською діяльністю. За минулу добу, з 1 на 2 січня, особовий склад ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставив для перевірки 90 осіб за підозрою у причетності до ДРГ та у проведенні пропагандистської діяльності. Також правоохоронці та військові за добу на блокпостах перевірили понад 3600 транспортних засобів. Такі заходи проводять з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися