Смертельна аварія на проспекті Науки в Харкові: жінка загинула на місці (ФОТО)

Літня жінка загинула під колесами авто в Харкові.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельного травмування пішохода у Шевченківському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Попередньо встановлено, що жінка перебігала проїжджу частину у невстановленому для цього місці.

2 січня близько 16:30 по проспекту Науки 48-річний водій автомобіля "Daewoo Lanos" скоїв наїзд на 84-річну пенсіонерку. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка загинула на місці події.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові вимагають перейменувати проспект

У Харкові вимагають перейменувати проспект Героїв Сталінграду. Саме таке формулювання значиться у петиції до Харківської міської ради.

Автор петиції Олександр Реунов зазначає, що Сталінград – "неприпустиме слово для України і ніякого відношення до історії Харкова не має, від слова зовсім".

"Вимагаю повернення старої назви вулиці Байрона замість проспекту героїв Сталінграду", – йдеться в петиції.

Збір підписів петиції почався 27 грудня та триватиме ще 83 дні. Щоб підтримати звернення, можна підписати його за посиланням.

Також у Харкові хочуть перейменувати вулицю Гуданова на честь "азовців"

У Харкові пропонують перейменувати вулицю Гуданова на честь двох братів, що служили в полку "АЗОВ". Відповідна петиція з’явилася 29 грудня на сайті Харківської міської ради, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, автор петиції Ігор Іващенко зазначає, що брати Гипик Богдан та Гипик Ярослав мешкали по вул. Гуданова, 12, вони проходили військову службу за контрактом в полку "АЗОВ" з моменту початку війни в Україні. Брати Гипик загинули, захищаючи м. Маріуполь в момент повномоштабної війни, розв’язаної Росією проти України.

"Перейменувати вул. Гуданова в місті Харків на вуліцю Гипика, в пам’ять померлих братів за нашу державу", - пропонує автор петиції.

Щоб проголосувати за цю петицію, можна перейти за посиланням. Збір підписів триватиме ще 85 днів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися