У Харкові загорілося авто: ВІДЕО

Патрульна поліція змогла впоратися з аварією.

"Палає авто", — такий виклик отримали харківські патрульні. Подія трапилася вчора, на вулиці Новгородській, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції міста.

Інспектори Антон Кулаков, Олександр Лінд і Максим Єрмолаєв першими прибули на місце. Небайдужі водії й перехожі вже почали приборкувати вогонь, але безрезультатно.

Патрульні зреагували миттєво. Схопили вогнегасник й кинулися на допомогу. Завдяки швидким й злагодженим діями інспекторів та небайдужих людей пожежу вдалося приборкати.

Завдяки взаємодопомозі на дорозі вдалося якнайшвидше ліквідувати пожежу та зберегти автівку.

"Друзі, вирушаючи в дорогу, обов'язково перевіряйте технічний стан вашого транспортного засобу", – закликали в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові вимагають перейменувати проспект Героїв Сталінграду. Саме таке формулювання значиться у петиції до Харківської міської ради.

Автор петиції Олександр Реунов зазначає, що Сталінград – "неприпустиме слово для України і ніякого відношення до історії Харкова не має, від слова зовсім".

"Вимагаю повернення старої назви вулиці Байрона замість проспекту героїв Сталінграду", – йдеться в петиції.

Збір підписів петиції почався 27 грудня та триватиме ще 83 дні. Щоб підтримати звернення, можна підписати його за посиланням.

У Харківській області на одному з напрямків окупанти намагаються зайняти нові позиції

Ворог хоче покращити тактичне положення.

Харківська область продовжує страждати від постійних обстрілів зі сторони російських армійців. Крім того, окупанти намагаються покращити тактичне положення підрозділів своїх військ на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування його наступальних угруповань не виявлено. Обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Караїчне, Охрімівка і Амбарне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали населені пункти Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка, Табаївка і Першотравневе Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися