В Харкові суд відправив у СІЗО одного з учасників бійки з правоохоронцями

Наразі встановлюють інших учасників бійки

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 31-річному харків’янину – учаснику бійки з керівниками управління карного розшуку. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі прокуратури Харківської області.

Конфлікт між працівниками поліції та громадянами стався ввечері, 6 квітня, на дорозі в районі вулиці Піскуновської.

Повідомляється, що через бійку, яка виникла в результаті конфлікту, керівник управління карного розшуку отримав тяжкі тілесні ушкодження, а його заступник - тілесні ушкодження. 

"Згодом одного з учасників конфлікту було встановлено: ним виявився 31-річний чоловік, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження очільнику карного розшуку поліції області та тілесні ушкодження його заступнику", - йдеться у повідомленні.

В понеділок, 13 квітня, чоловіку повідомили про підозру за фактом  хуліганства, вчиненого групою осіб та умисного заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 2 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України).

Наразі правоохоронці встановлюють інших громадян, які брали учать у конфлікті.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові помер чоловік, якому нова знайома посеред вулиці встромила ножа у голову.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися