Моторошна знахідка біля річки: що трапилося на Харківщині в новорічну ніч

До скоєння злочину причетний 21-річний чоловік

В Ізюмському районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння тяжкого злочину. Він вбив знайомого під час новорічного застілля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Тіло вбитого, замотане у килим, знайшли біля річки Сухий Ізюмець. Про знахідку повідомили поліцію 2 січня. Правоохоронці Ізюмського районного управління поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний чоловік. У ніч з 31 грудня на 1 січня він під час спільного розпиття алкогольних напоїв та в ході раптової сварки жорстоко побив чоловіка. Потерпілий помер від отриманих травм. 

Тіло знайомого зловмисник загорнув у килим та на тачці відвіз до річки Сухий Ізюмець і скинув у воду.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори на Харківщині повідомили про підозру 18-річному мешканцю смт Козача Лопань за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Слідство встановило, що  у смт Козача Лопань за декілька годин до Нового року в родині виник конфлікт на побутовому ґрунті. Підозрюваний почав сваритись з рідним батьком. Від словесного з'ясування перейшов до сили. Чоловік схопив дерев'яну палицю та вдарив батька, від чого той впав на землю. Потім син взяв кухонний ніж та знову вдарив батька.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися