Під Харковом трапилося три ДТП: є загиблі (ФОТО)

Одна людина загинула, ще четверо громадян отримали травми.

4 січня о 8:30 на автошляху "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта" на 18км+500м водій автомобіля "КІА-К5", рухаючись зі сторони проспекту Гагаріна у напрямку с. Покотилівка, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем "Opel – Meriva". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Від удару "КІА-К5" з’їхав у кювет. 33-річний водій транспортного засобу отримав травми, не сумісні із життям, та помер на місці. 30-річного водія іншого автомобіля госпіталізували до лікарні.  Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна аварія на трасі М-18 сталася між автомобілями "Toyota Сamry" під керуванням 62-річного водія та "Mercedes Benz A160" під керуванням 35-річного чоловіка. Троє пасажирів транспортного засобу  "Mercedes" отримали травми. Їх госпіталізували до харківської лікарні.

Також на автошляху зіштовхнулися автомобілі "Skoda Octavia" та "Lada". Ніхто з громадян не постраждав.

Працівники поліції проводять огляди місць подій. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові вимагають перейменувати проспект Героїв Сталінграду. Саме таке формулювання значиться у петиції до Харківської міської ради.

Автор петиції Олександр Реунов зазначає, що Сталінград – "неприпустиме слово для України і ніякого відношення до історії Харкова не має, від слова зовсім".

"Вимагаю повернення старої назви вулиці Байрона замість проспекту героїв Сталінграду", – йдеться в петиції.

Збір підписів петиції почався 27 грудня та триватиме ще 83 дні. Щоб підтримати звернення, можна підписати його за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися