Десять ножових поранень коханій – затримано чоловіка на Харківщині

Жінка померла на місці.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 37-річному чоловіку за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, у смт Покотилівка 7 січня 2023 року 37-річний чоловік перебував вдома зі своєю 42-річною співмешканкою.

Раптом вони почали з‘ясовувати стосунки та посварились. Проте конфлікт на словах не закінчився. Чоловік схопив кухонний ніж та наніс коханій близько десяти ударів по різних частинах тіла, від яких вона померла на місці.

Правоохоронці оперативно затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 Харківського РУП №1 ГУ НП в Харківській області.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

СБУ проведе у Харкові антитерористичні контрдиверсійні заходи

9-10 січня на території одного з районів міста Харкова Служба безпеки України буде проводити антитерористичні контрдиверсійні заходи.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника Управління СБУ у Харківській області Владислава Абдули.

Крім СБУ у заходах візьмуть участь органи військового управління та інші правоохоронні структури із залученням військової техніки, озброєння і радіотехнічних засобів.

Метою запланованих заходів є підвищення безпеки мирного населення Харкова, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп.

Під час антитерористичних контрдиверсійних заходів можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста, перевірка документів громадян, догляд автомобільного транспорту.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися