У Харкові сталася аварія – трьох дітей забрали до лікарні

Троє 4-річних хлопчиків потрапили в лікарню.

У Новобаварському районі Харкова трапилася ДТП, в якій травмувалися троє дітей. Хлопчиків 2018 року народження доставили до лікарні. Також тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

9 січня близько 15:55 по проспекту Любові Малої сталося зіткнення автомобілей "Nissan" під керуванням 45-річного водія та "SEAT" під керуванням 28-річної харків’янки. Жінка зупинила транспортний засіб з метою повороту ліворуч. Водночас водій "Nissan" зіштовхнувся з задньою частиною її автомобіля.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водійка та пасажири "SEAT": троє хлопчиків 2018 року народження. Ще одна пасажирка вказаного транспортного засобу - 37-річна жінка не постраждала. Водій "Nissan" отримав незначну травму та відмовився від госпіталізації. 

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни ощадливо використовують електроенергію, що іноді обмежень вдається уникати

Завдяки ощадливості населення Харківщина вписується в ліміти споживання електроенергії. Про це повідомив на пресбрифінгу начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Харківській області діє 12 черг планового відключення світла. Завдяки тому, що населення ощадливо споживає електроенергію, іноді обмежень вдається уникати.

 "Харків'яни ощадливо використовують електроенергію і ми вписуємося в ті ліміти, які нам доводить "Укренерго". На випадок ураження нашої критичної інфраструктури в області діє 320 Пунктів Незламності. Наші енергетики працюють над стабілізацією ситуації фактично цілодобово", - підкреслив Олег Синєгубов.

До опалення наразі підключено всі вцілілі будівлі. Зокрема, на деокупованих територіях запустили всі котельні, які планувалися до роботи в цьому опалювальному сезоні.

"Нам вдалося у стислі терміни відновити критичну інфраструктуру. Однак кожне місто – це окрема історія. Наприклад, у Куп'янську поки що працюють усі котельні, хоча місто під постійними обстрілами і сильно зруйноване. В Ізюмі, як і планували, запустили 6 уцілілих котелень, натомість 18 – зруйновані", - розповів начальник ХОВА.

Виключенням є Вовчанська громада, яка опалюється переважно електроенергію, оскільки місто отримувало газопостачання з території рф і зараз воно припинене.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися