У Харкові поліція визволила літню жінку з пастки: що трапилося

Правоохоронцям довелося відчинили двері столярним інструментом, щоб визволити літню жінку

У Харкові патрульні прийшли на допомогу літній жінці, що стала заручницею власної квартири. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліція Харківської області. 

У вівторок до поліції надійшло повідомлення від жителя багатоповерхового будинку, що у сусідній квартирі бабуся кричить та просить про допомогу. Інспектори Андрій Ненашев, Владислав Нежива, Катерина Галкіна та Олександр Кашніков оперативно прибули на місце події.

Правоохоронці  з’ясували, що двері у квартиру закриті зсередини, а 85-річна жінка не в змозі самостійно їх відчинити. Бабуся розповіла, що понад добу тому зачинилася на замок, але не може самостійно відчинити двері через слабкість. Жінка була дуже схвильована і крізь сльози благала патрульних допомогти їй.

Інспектори відчинили двері столярним інструментом, зайшли в оселю та заспокоїли бабусю. Вони запропонували жінці допомогу лікарів. Проте бабуся відмовилася. Натомість щиро дякувала патрульним, що врятували її з пастки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмському районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння тяжкого злочину. Він вбив знайомого під час новорічного застілля. Тіло вбитого, замотане у килим, знайшли біля річки Сухий Ізюмець. Про знахідку повідомили поліцію 2 січня. Правоохоронці Ізюмського районного управління поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний чоловік. У ніч з 31 грудня на 1 січня він під час спільного розпиття алкогольних напоїв та в ході раптової сварки жорстоко побив чоловіка. Потерпілий помер від отриманих травм.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися