Масовані пожежі у Харкові та області: загинули та постраждали люди

Причини пожеж встановлені.

Одразу декілька пожеж сталося у Харкові та області. Є летальні випадки. Причини пожеж, в основному, – порушення пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС Харківської області.

Так, 11 січня о 08:16 у приватному будинку за адресою: Харківський район, м. Дергачі, вул. Незалежності, 5, сталася пожежа.

На момент прибуття підрозділів ДСНС пожежа охопила на площу у 40 кв.м. Горіли внутрішні приміщення та дах будинку. Внаслідок пожежі загинув 83-річний чоловік, тіло якого вогнеборці відшукали в осередку пожежі.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Також сьогодні о 08:01 на номер "101" надійшло повідомлення про велику пожежу в приватному будинку у Шевченківському районі Харкова на вул. Залеській, 61.

До місця виклику негайно виїхали 4 оперативні підрозділи ДСНС. На час їх прибуття вогонь встиг розповсюдитись на площу 100 кв.м. Горіли внутрішні приміщення та дах будинку. Внаслідок пожежі постраждав 60-річний чоловік. Він був госпіталізований до опікового центру Харкова. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення.

Пожежі, спричинені ворогом, трапились у селищі Дворічна Куп’янського району, селі Олександрівка Богодухівського району та 2 у Київському районі Харкова. Горіли торговельні павільйони, автомобілі, складська будівля та суха трава.

На одній з пожеж, що ймовірно трапилась через необережність під час куріння, врятовано життя 60-річного чоловіка. Подія сталась о 08:03 у квартирі житлової двоповерхівки у с. Циркуни Харківського району.

Під час іншої пожежі, що трапилась внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, загинула 80-річна жінка. Загоряння виникло о 15:37 в одній з квартир житлового будинку на вул. Гризодубова, 63 у Харкові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні фейєрверки у Харкові внаслідок "прильотів" по місту (ФОТО)

Учора ввечері у Харкові пролунало декілька гучних вибухів. О 22:54 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти знову наносять удари по Харкову та області.

Вже о 23:51 очільник області повідомив: "Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова. Зафіксовано влучання у склад піротехніки. Спостерігається детонація піротехнічних виробів.

Попередньо, без постраждалих. На місці працюють спеціалісти ДСНС".

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було два, усі у Київському районі.

"Вибухи у Харкові внаслідок "прильотів" по Київському району. Попередньо - влучання у склад піротехніки. Про постраждалих наразі інформації немає. Щодо руйнувань - також знатимемо пізніше.

Ще один приліт також в Київському районі. За попередньою інформацією - без постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися