Харків'янка повідомила поліцію, що сусід чотири дні не виходить з квартири: що трапилося

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Поліцейські оперативно затримали чоловіка за вбивство знайомого в Індустріальному районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У вівторок, 10 січня, до поліції звернулась жінка. Вона повідомила, що її сусід з 6 січня не виходить з квартири в будинку на вулиці Сергія Потоцького. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло чоловіка з ножовими травмами. Встановили, що напередодні Різдва у квартирі компанія вживала спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, який перейшов у бійку. 22-річний чоловік завдав 51-річному знайомому удари ножем. Від отриманих травм останній помер.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу  України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

У поліції повідомили, що зловмисник раніше був судимий за скоєння майнових злочинів. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ізюмському районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння тяжкого злочину. Він вбив знайомого під час новорічного застілля. Тіло вбитого, замотане у килим, знайшли біля річки Сухий Ізюмець. Про знахідку повідомили поліцію 2 січня. Правоохоронці Ізюмського районного управління поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний чоловік. У ніч з 31 грудня на 1 січня він під час спільного розпиття алкогольних напоїв та в ході раптової сварки жорстоко побив чоловіка. Потерпілий помер від отриманих травм. Тіло знайомого зловмисник загорнув у килим та на тачці відвіз до річки Сухий Ізюмець і скинув у воду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися