У сотнях дворів одного зі спальних районів Харкова провели саночистку

На Салтівці провели санітарне прибирання понад 600 дворів

У Харкові проведена санітарна очистка всіх 605 дворів Московського району. Про це повідомила начальник Московського філії КП "Харківблагоустрій" Ольга Сьоміна.

Відзначається, що в цьому році заплановано комплексний благоустрій 35 дворів. Так комунальники вже висадили більше 70 дерев, 400 кущів і засіяли газонну траву на площі 14 тисяч квадратних метрів.

У КП "Харківблагоустрій" розповіли, що в даний час роботи по благоустрою проводяться по вул. Героїв Праці, 32. Площа цього двору становить 10 тис. кв. м.

Роботи з благоустрою, кажуть в Московському районі, тривають за графіком. Двірники дотримуються всіх норм захисту: кожен працівник має комплект захисних масок, рукавички та дезінфікуючі засоби.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові спростували інформацію про те, що ЖЕКам нібито дали негласні вказівки потруїти всіх собак і котів біля будинків. КП "Центр поводження з тваринами" спільно з КП "Жилкомсервіс" та КП "Харківблагоустрій" спростовують цю інформацію і стверджує, що це фейк і провокація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися