У Харкові двох масштабних наркодилерів засудили на 10 років

Чоловіки, які придбали велику партію МДМА, свою провину не визнали

У Харкові двох чоловіків, які придбали велику партію МДМА (метилендіоксиметамфетамін, або екстазі), засудили до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили в прокуратурі Харківської області.

За даними відомства, купівлю чоловіки скоїли наприкінці лютого 2019 року і були затримані. Вдома у одного з них правоохоронці знайшли також кокаїн, канабіс, метадон, психотропні речовини – амфетамін та метамфетамін. Весь дурман дилери планували продати.

"Вироком суду двоє чоловіків визнано винними та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 год. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 КК України (закінчений замах на злочин, незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин з метою збуту)", – йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що обвинувачені свою вину не визнали. Прокурор наполягав на призначенні максимального покарання за сукупністю злочинів. Сторона звинувачення вважає вирок суду у вигляді 10-річного відбування покарання недостатньо суворим. Прокуратура планує оскаржити вердикт.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що пізно ввечері у вівторок, 14 квітня, в Харкові, агресивний родич пацієнтки погрожував медикам бригади швидкої допомоги ножем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися