Жителі села під Харковом скаржаться на масштабну незаконну вирубку лісу

Під Харковом триває масштабна вирубка лісу.

У Харківській області триває масштабна вирубка лісу, жителі Зміївського району не впевнені, що вона законна. Про це повідомляє Telegram-канал "Веха".

Йдеться про село Лиман Зміївського району. Тут в лісі Задонецького лісництва відбувається масштабна рубка. У лісгоспі стверджують, що це вибіркова рубка 19 року, площею 6.2 га, на деревах є чіпи. Але місцеві впевнені: вирубка незаконна, а прочипировали зруби лісники нещодавно, очікуючи хвилювань і мітингів. За словами людей, дерева тут рубають і вивозять цілорічно.


В "Опозиційній платформі - За життя" повідомляють, що 21 січня представники політсили зафіксували в селі наслідки масової вирубки лісу. Зокрема, йдеться про критичне руйнування дорожнього покриття по вул. Шевченка автомобілями, які вивозили деревину. А також - складуванні необробленої деревини без встановленого нормативними актами поколодного обліку відповідними бирками (бирки присутні не на всіх, а тільки на окремих колодах).

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися