Закрили в'їзди в село: на Харківщині жінка померла від коронавірусу

З пенсіонеркою контактувала велика кількість жителів населеного пункту

На Харківщині закрили в'їзд у село Високопілля, де жила померла від коронавірусу жінка. Про це повідомили в Харківській облдержадміністрації.

"Населений пункт на сьогоднішній день перекритий. Ми знаємо, що ця бабуся на вихідних була в церкві і займалася продажем свічок. Кількість людей, які з нею контактували, ймовірно, може бути дуже великою. Зараз відправлені спеціальні бригади, які беруть зразки, щоб ми перевірили місцевих жителів на наявність хвороби", - заявили в ХОДА.

За словами заступника голови облдержадміністрації Тараса Пастуха, вже був визначений порядок поховання жінки і були вжиті додаткові заходи безпеки. Чиновник повідомив, що на в'їздах і виїздах з населеного пункту стоять патрулі. В їх завдання входить перевірка температури у громадян. Транспорт відправляють в об'їзд Високопілля або ж попереджають водіїв про заборону зупинятися в селі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок 15 квітня, у Харківській області зафіксували першу смерть від коронавірусної хвороби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися