У поліції розповіли, до чого призводить необережне поводження з опаленням (ФОТО)

У поліції порадили жителям області звертати увагу на стан опалювальних печей і димарів

Поліція встановлює обставини пожежі в Чугуївському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У результаті займання у будинку загинув 68-річний чоловік. Повідомлення про пожежу надійшла до Чугуївського районного управління поліції 13 січня. На виклик приїхали працівники поліції, рятувальники та медики.

Попередньо встановили, що пожежа сталася у будинку пенсіонера через необережне поводження з пічним опаленням. Чоловік отруївся чадним газом.

Відомості про пожежу були внесені слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

У поліції звернулися до жителів області. Правоохоронці закликали громадян дотримуватися правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів та електричних мереж. Особливо зважаючи на опалювальний сезон та можливе відключення електроенергії. “Звертайте увагу на стан опалювальних печей і димарів” - порадили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 16 січня, в м. Харкові о 03:28 у 5-ти поверховому житловому будинку по пров. Зерновий, 1А виникла пожежа. У службі розповіли, що горіли домашні речі на площі пожежі 12 кв.м. Рятувальники локалізували вогонь о 04:00 та ліквідували займання о 04:20.

На думку рятувальників, займання, ймовірно, трапилося через необережність при палінні. У результаті пожежі загинули чоловік та жінка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися