Пожежа у Харкові забрала життя людей: що відомо (ФОТО)

Займання, ймовірно, трапилося через необережність при палінні

У понеділок, 16 січня, в м. Харкові о 03:28 у 5-ти поверховому житловому будинку по пров. Зерновий, 1А виникла пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У службі розповіли, що горіли домашні речі на площі пожежі 12 кв.м. Рятувальники локалізували вогонь о 04:00 та ліквідували займання о 04:20.

На думку рятувальників, займання, ймовірно, трапилося через необережність при палінні. У результаті пожежі загинули чоловік та жінка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок вранці, 16 січня, ворог вкотре обстріляв місто Куп'янськ. У результаті обстрілу було пошкоджено приватне домоволодіння та багатоквартирний будинок. В Обласному центрі екстреної медичної допомоги уточнили, що у результаті ранкового обстрілу Куп‘янська поранення отримали двоє людей: 41-річний чоловік та 65-річна жінка. Чоловіка госпіталізували в середньому стані. Жінці медичну допомогу надали на місці.

Крім того, протягом минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та танків обстрілювали прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

У Вовчанську обстрілами ворог пошкодив заклад освіти, там виникла пожежа. Горіли конструктивні елементи даху навчального закладу на загальній площі 30 кв.м. Рятувальники оперативно ліквідували наслідки ворожої агресії. Також постраждали приватні житлові будинки та господарчі споруди.

В області тривають роботи з розмінування. За минулу добу знешкоджено 132 вибухонебезпечних предмети.




Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися