Під Харковом сталася аварія: пасажирка отримала важкі травми

Жінка отримала травми хребта.

Під Харковом, у смт. Мала Данилівка трапилася ДТП. Водій та пасажирка отримали травми та були госпіталізовані. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, ДТП трапилася учора о 22:50 за адресою вул. Кільцевий Шлях, 8.

Водій автомобіля "Jeep Grand Cherokee" під час руху не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним блоком. Після зіткнення автомобіль загорівся, площа пожежі склала 7кв.м. Постраждали водій 1988 року народження та пасажирка 1992 року народження.

Постраждалих водія та пасажирку з травмами хребта було госпіталізовано лікарні. О 23:04 рятувальники 32-ї ДПРЧ вогонь локалізували та о 23:18 ліквідували.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни обстріляли ракетами школу-інтернат на Харківщині

Минулої доби ворог продовжував здійснювати удари по прикордонних населених пунктах області.

З мінометів, артилерії та РСЗВ окупанти обстрілювали Тимофіївку, Ветеринарне, Стрілечу, Старицю, Вовчанськ, Вільчу, Дворічну, Куп’янськ та ін. Про це повідомляють "коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Тимофіївці Богодухівського району зафіксовано близько 20 ударів ворога з артилерії. Пошкоджено чотири приватні будинки.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілів зазнали дві дев’ятиповерхівки: вибиті вікна і дах. Крім того, пошкоджено 10 приватних будинків, гаражі, господарчі споруди.

У Куп'янському районі від обстрілів потерпав Куп'янськ і Дворічна. Пошкоджено 5 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти з РЗК С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату.

Обійшлося без постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися