У Харкові привели до ладу небезпечні люки на дорогах (ФОТО)

У Харкові оперативно ліквідували небезпеку на дорогах.

Через те, що в місті на проїжджій частині були відчинені люки, декілька автівок харків’ян потрапили в аварію, було понівечено машини. Комунальники оперативно ліквідували аварійні люки на дорогах Харкова.

Про це сьогодні повідомили в Харківській міській раді, інформують "Коментарі. Харків".

Так, на дорогах міста сьогодні, 20 січня, наводять лад 183 робітники та 83 одиниці спецтехніки КП "Шляхрембуд".

Крім того, бригади підприємства виконали роботи з відновлення асфальтобетонного покриття у місцях розриттів інженерними службами по вул. Шевченка, вул. Куликівській, пр. Героїв Харкова, вул. Алчевських, вул. Дерев'янка, Харківському шосе, вул. Пушкінській, вул. Короленка, вул. Нікітіна, вул. Руставелі, вул. Сумській та вул. Отакара Яроша.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові місцеві водії скаржаться у соцмережах на відкриті люки прямо на проїжджій частині. Одна з автівок потрапила у таку пастку.

У місцевому телеграм-каналі "ХХ" було декілька повідомлень про відчинені люки, зокрема, на вулиці Пушкінській та на вулиці Рибалко. "На Пушкінській, 19, розвалений люк, 1562 не допомогло, тож надія на вашу допомогу, влетіли туди.." – пишуть підписники каналу.

Пізніше люди, що також потрапили в подібну ситуацію, опублікували фото понівеченої машини. "Ось результати потрапляння у відкритий люк на Рибалко. Усі слава богу живі. Після потрапляння колеса в люк машину зупинив недоспилений пеньок уздовж проїжджої частини", – пишуть харків’яни.

picture

Під Харковом сталася аварія: пасажирка отримала важкі травми

Під Харковом, у смт. Мала Данилівка трапилася ДТП. Водій та пасажирка отримали травми та були госпіталізовані. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, ДТП трапилася учора о 22:50 за адресою вул. Кільцевий Шлях, 8.

Водій автомобіля "Jeep Grand Cherokee" під час руху не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним блоком. Після зіткнення автомобіль загорівся, площа пожежі склала 7кв.м. Постраждали водій 1988 року народження та пасажирка 1992 року народження.

Постраждалих водія та пасажирку з травмами хребта було госпіталізовано лікарні. О 23:04 рятувальники 32-ї ДПРЧ вогонь локалізували та о 23:18 ліквідували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися