На Харківщині вандали поглумилися над могилами

Зловмисники викрали металеві опори з 14 могил

У Харківській області в місті Ізюм вандали поглумилися над могилами. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, 31-річна жінка та її 36-річний чоловік викрали металеві опори з 14 могил і здали їх на металобрухт. В "головкомі" зазначили, що жінка та раніше судимий чоловік постійно змінювали адреси проживання. 15 квітня поліцейські знайшли їх у знайомих в сусідньому селі.

Вирішується питання про повідомлення злодіям про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в четвер, 15 квітня, Жовтневий районний суд Полтави обрав запобіжний захід харківським поліцейським, яких підозрюють у "кришуванні" чорних лісорубів. Повідомляється, що всіх чотирьох правоохоронців суд взяв під варту на 60 діб. Однак вони можуть вийти на свободу, заплативши застави.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися