У Харкові з лікарні втік пацієнт з коронавірусом. Подробиці (Фото)

Чоловіка знайшли вдома

Сьогодні, 16 квітня, в Харкові з інфекційної  лікарні втік пацієнт у якого діагностували коронавірус. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

"Сьогодні з інфекційної лікарні утік чоловік, хворий на коронавірус. Харківська поліція оперативно встановила його місцезнаходження, забезпечила його охорону до прибуття медичного транспорту. Чоловіка відвезуть до місця лікування", - йдеться у повідомленні.

До поліції звернулася завідуюча відділенням обласної інфекційної лікарні з повідомленням, що з лікарні втік 34-річний чоловік, який має підтверджений діагноз COVID-19. Повідомлення надійшло о 15:43.

Як з’ясувалося, чоловік втік з медзакладу додому. Співробітники поліції зв’язалися з матір'ю втікача, яка і розповіла правоохоронцям, що її син знаходиться вдома.

Даний факт зареєстрували в Єдиному обліку Слобідського відділу поліції. Відомо, що до інфекційної лікарі пацієнта доставили з психіатричної лікарні з пневмонією. 

ЗМІ, посилаючись на власні джерела, повідомляють, що у психіатричній лікарні втікач лікувався від алкогольного психозу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на 17:00, 16 квітня, в Харківській області підтвердили 54 випадки коронавірусу.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися