Вбивця з Сумщини більше року переховувався у Харківській області

19-річного злочинця затримали харківські правоохоронці.

Харківські поліцейські затримали чоловіка, який перебував у розшуку поліцією Сумської області за вчинення тяжких злочинів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Зловмисник вчинив розбій, умисне вбивство і переховувався від правоохоронних органів. Був оголошений у розшук.

В ніч з 3 на 4 липня 2021 року в місті Білопілля зловмисник разом з іншим учасником злочину з корисливих мотивів скоїв розбійний напад та заподіяв тяжкі тілесні ушкодження чоловіку. Від отриманих ушкоджень постраждалий помер.

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Відразу після вчинення злочину нападник почав переховуватись від правоохоронних органів. Він був оголошений у розшук відділенням поліції № 1 Сумського РУП ГУНП в Сумській області.

25 січня 2023 року в ході відпрацювання території Харківської області працівники Управління карного розшуку спільно з працівниками полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області затримали 19-річного зловмисника.

Наразі чоловік переданий ініціатору розшуку для подальшого проведення досудового розслідування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де поїсти та зігрітися у різних районах Харкова: АДРЕСИ

У кожному районі більше трьох тисяч людей приходять щодня за гарячими обідами

Понад 3 тис. мешканців Слобідського району щодня отримують обіди у пунктах видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у районі працюють "Пункти Незламності", в яких можна підзарядити телефони, зігрітися, випити кави та скуштувати солодощі.

Нагадаємо, подивитися адреси пунктів видачі гарячого харчування у Харкові, що відкрилися 1 грудня, можна за посиланням.

Адреси Пунктів Незламності, що працюють у місті, також можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися