Де поїсти та зігрітися у різних районах Харкова: АДРЕСИ

У кожному районі більше трьох тисяч людей приходять щодня за гарячими обідами

Понад 3 тис. мешканців Слобідського району щодня отримують обіди у пунктах видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у районі працюють "Пункти Незламності", в яких можна підзарядити телефони, зігрітися, випити кави та скуштувати солодощі.

Нагадаємо, подивитися адреси пунктів видачі гарячого харчування у Харкові, що відкрилися 1 грудня, можна за посиланням.

Адреси Пунктів Незламності, що працюють у місті, також можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як приєднатися до "Армії відновлення": що робити та скільки можна заробити

У межах проєкту "Армія відновлення" до виконання суспільно корисних робіт залучено майже 5 тис. безробітних українців в десяти регіонах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Міністерства економіки.

“Ці люди отримують за виконання суспільно корисних робіт оплату в розмірі 6700 грн, що є більшим, ніж середня виплата допомоги з безробіття. Тож участь в цій програмі є вигідною для безробітних. Минулого року держава профінансувала виконання таких робіт на 29 млн грн. У 2023 році на це передбачено 104 млн грн. Тож закликаємо регіони активно користуватись можливістю щодо організації робіт з відновлення”, - сказала заступниця Міністра економіки України Тетяна Бережна в ефірі Національного телемарафону.

За її словами, перелік суспільно корисних робіт, які здійснюються в конкретному регіоні, залежить від його потреб.

Безробітні можуть бути залучені до виконання робіт, які мають оборонний характер, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру. Це можуть бути роботи з облаштування та укріплення блокпостів, вирубки дерев для формування окопів, заготівлі дров для військових та населення, розбору завалів та відновлення житлових будинків, пошкоджених у результаті бойових дій, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги, приготування їжі військовим, плетіння маскувальних сіток.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися