Хворий на коронавірус, який втік з лікарні в Харкові, виявився не хворим

ПЛР тест показав негативний результат

У чоловіка, який у четвер, 16 квітня, втік з харківської обласної інфекційної  лікарні,  не підтвердили коронавірус. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Повідомляється, що за результатами першого, швидкого тесту у пацієнта виявили коронавірус. Проте ПЛР тест, який також зробили чоловіку, показав негативний результат.  

Слід зазначити, що результати другого тесту стали відомі вже після того, як пацієнт втік, та його встигли знайти та повернути до лікарні.

Зараз у поліції з’ясовують всі обставини цієї події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що з харківської інфекційної лікарні втік 34-річний пацієнт, у якого діагностували коронавірус. Як з’ясувалося, чоловік втік з медзакладу додому.  Правоохоронці його знайшли за кілька годин. Хворого машиною швидкої допомоги доставили назад до медзакладу. До інфекційної лікарі пацієнта госпіталізували з психіатричної лікарні з пневмонією. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок, 17 квітня, в Харківській області зафіксували 56 випадків коронавірусу COVID-19.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися