Трьох харків'ян затримали за квартирні крадіжки у Краснограді

Харків'яни заволоділи грошовими засобами і технікою, після чого зникли

Харківські правоохоронці затримали трьох підозрюваних, які проникли в квартиру жительки Краснограду та скоїли крадіжку. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Харківській області.

За даними силовиків, 30 січня зловмисники підібрали ключі до приміщення 37-річної жінки, забрали гроші та техніку, після чого зникли на автомобілі "ВАЗ 2112". Як з'ясувалося, затримані - харків'яни у віці від 35 до 45 років, у яких поліцейські вилучили речові докази. У повідомленні також зазначено, що цього ж дня зловмисники намагалися проникнути в квартиру 50-річної місцевої жительки, але ця спроба їм не вдалася.

Слідчий відкрив кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, їм загрожує до 6 років позбавлення волі. Крім того, правоохоронці встановлюють причетність підозрюваних до скоєння аналогічних злочинів на території Харківського регіону.

Раніше портал "Харків. Коментарі" повідомляв, що у Харкові суд залишив за ґратами обвинуваченого у захопленні заручників на Укрпошті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися