На Харківщині закрили на обсервацію цілу лікарню. Подробиці

Медзаклад перебуватиме на обсервації через хвору на коронавірус, яку лікували від пневмонії

У четвер, 16 квітня, на Харківщині закрили на обсервацію Вільшанську лікарню у Дергачівському районі. Про це повідомив Вільшанський селищний голова Андрій Литвинов на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"З 16 квітня 2020 року по 29 квітня 2020 року включно двоповерхове приміщення стаціонару Вільшанської лікарні зачинено на обсервацію", - йдеться в повідомленні.

У коментарях до публікації селищний голова пояснив, що хворих госпіталізуватимуть у Дергачі та Харків.

Як з’ясувалося, лікарню закрили на обсервацію через пацієнтку з пневмонією, у якої виявили коронавірус. Про це повідомила завідувачка поліклініки у Солоніцевці Тетяна Деменко.

Відомо, що хвора жінка - мешканка Вільшан, дружина ЛОР-лікаря, що працює в Солоницівській поліклініці.

Жінка з діагнозом "гостра пневмонія" провела у лікарні два тижні. Експрес-тестування на коронавірус дало позитивний результат. Також їй зробили ПЛР тест. Наразі його результатів ще немає. Зараз жінку перевезли до обласної інфекційної лікарні. Її стан здоров’я оцінюють як задовільний.

Також тестування зробили членам сім'ї хворої та медперсоналу Вільшанської лікарні. Зараз медичний персонал та хворі, які там залишилися, перебуватимуть 14 днів на обсервації у закритій лікарні.

Головне фото: svoi.city

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині 5 хворих на коронавірус перебувають в реанімації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися