У центрі Харкова іномарка заблокувала рух трамваїв

Поліція евакуювала автомобіль на штрафмайданчик

У центрі Харкова легковий автомобіль заблокував рух трамваїв. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

Вчора, 17 квітня, до правоохоронців звернулися водії і пасажири громадського транспорту, застряглого на вулиці Трінклера. Більше години громадяни чекали водія легкового автомобіля Volkswagen, який залишив свою машину на перехресті, однак той так і не з'явився. Патрульні також не змогли знайти автовласника, тому евакуювали транспорт на штрафмайданчик.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на кілька днів у Харкові перекриють для руху через залізничний переїзд комбікормового заводу на Великий Панасівській, 232. У міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомляють, що це пов'язано з роботами по заміні рейок на переїзді.

Читайте також: у Великодню ніч у Харківській області прогнозують сильні заморозки. В святкові дні на вулиці очікують також вітер і мокрий сніг. Крім того, синоптики попередили про високу та надзвичайно високу пожежну небезпеку в лісах області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися