Паркування по-харківські: нові «зірки телеграму»

Деякі харків’яни про правила паркування навіть не чули.

У двох районах Харкова було виявлено водіїв, яким абсолютно все одно на правили дорожнього руху та оточуючих. Фото припаркованих автівок опублікували у місцевому телеграм-каналі "ХХ", повідомляють "Коментарі. Харків".

Один з водіїв припаркував свою автівку прямо на дитячому майданчику серед дітей. Інший автолюбитель залишив свою машину на парковці біля супермаркету в Холодногірському районі міста, проте не в належному місці, а прямо на проїжджій частині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Розраховуємо, що після перемоги у Харкові проживатиме близько двох з половиною мільйона людей" –Терехов

Оновлюючи Генеральний план розвитку Харкова, фахівці розраховують, що чисельність міста складатиме від 2 до 2,5 мільйона мешканців.

Про це 3 лютого на пресзустрічі з пропозицій щодо внесення змін у Генплан повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

"Ми усі впевнені у нашій перемозі. Харків – дуже знакове місто для України, Європи і всього світу. Тому ми розраховуємо на чисельність у два – два з половиною мільйони мешканців міста Харкова разом зі студентами, які будуть навчатися у наших вишах та технікумах. Можливо, з часом буде ще більше", - зазначив мер.

Своєю чергою британський архітектор Норман Фостер зауважив, що після пережитих випробувань місто має стати ще сильнішим та привабливішим.

"Історично, у минулому, в часи кризи люди, звичайно ж, тікали з міст. Але уроки історії показують, що місто завжди відроджується з кризи, будь то хвилі катастрофи, такі як війна, пандемія, природні катаклізми. Але місто завжди відновлюється, стає краще, сильніше. І це ми і обговорюємо, створюючи Генеральний план. Тому що очікуємо, що місто в майбутньому стане кращим, більш привабливим, стане соціальним магнітом, який буде спонукати людей повертатися", - зазначив Норман Фостер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися