У поліції звернулися до жителів Харківської області: що сталося

Громадян закликали не піддаватися паніці, не поширювати не перевірену інформацію

Ворожі війська не зменшують інтенсивності застосування ракетних та артилерійських обстрілів. У результаті ударів зазнають руйнувань об’єкти житлового сектору та цивільної інфраструктури. Попри постійні обстріли Куп'янського району поліцейські продовжують нести службу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У правоохоронному органі повідомили, що особовий склад Куп'янського РВП спільно з працівниками зведеного загону постійно здійснюють заходи, направлені на підтримання публічної безпеки та порядку на деокупованих територіях Куп'янського району.

“Закликаємо громадян не піддаватися паніці, не поширювати не перевірену інформацію або таку, яка не підтверджена офіційними джерелами, та пам'ятати про те, що поліція завжди з народом і працює в інтересах суспільства”, - звернулися до жителів району в поліції.    

Також правоохоронці нагадали, що містяни цілодобово можуть повідомляти до чергової частини Куп'янського РВП інформацію про: 

  • факти смерті або поранення людей,

  • обстріли або розкрадання майна,

  • осіб, поведінка яких викликає підозру,

  • колаборантів,

  • вербувальників,

  • корегувальників, 

  • спостерігачів,

  • будь-які інші злочини або події.

Звернутися до чергової частини можна за телефоном 0504004749 або на “гарячу” лінію 102. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація на Харківщині складна, спостерігається скупчення ворожої техніки. “Найгарячіше на Куп'янському напрямку. Ми спостерігаємо там скупчення ворожої техніки, але ознак наступу немає”, - повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.. За його словами, українські збройні сили готові до будь-яких варіантів розвитку подій. “В режимі 24/7 ми працюємо над посиленням обороноздатності наших територій”, - запевнив він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися