Ситуація на Харківщині складна, спостерігається скупчення ворожої техніки: деталі

Найгарячіше на Куп'янському напрямку, однак ознак наступу ворожих військ, за словами Олега Синєгубова, немає

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі програми "Свідок" розповів про поточну ситуацію в області, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, у регіоні залишається дуже високою мінна небезпека. Сьогодні біля с. Вербівка Ізюмського району цивільні на мотоциклі наїхали на вибухонебезпечний предмет. В Обласному центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що 44-річний чоловік загинув. Його 31-річний товариш отримав поранення та був госпіталізований у середньому стані. Наразі медики надають йому допомогу.

Олег Синєгубов розповів, що ситуація на лінії зіткнення на Харківщині складна, але контрольована. “Найгарячіше на Куп'янському напрямку. Ми спостерігаємо там скупчення ворожої техніки, але ознак наступу немає”, - повідомив очільник області. За його словами, українські збройні сили готові до будь-яких варіантів розвитку подій. “В режимі 24/7 ми працюємо над посиленням обороноздатності наших територій”, - запевнив він.

Також начальник ХОВА розповів про ліквідацію наслідків ракетних обстрілів Харкова, які сталися 5 лютого. Олег Синєгубов розповів, що житлові будинки, поруч з якими вчора влучила російська ракета, отримали значні пошкодження. Були вибиті майже всі вікна, пошкоджено майже 200 кв. м покриття даху. Усім мешканцям, які потребують житла, буде надано місце для тимчасового проживання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у лікарні перебуває одна з постраждалих від ракетного обстрілу Харкова. Лікарі оцінюють стан 54-річної жінки як задовільний. Днями її випишуть.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися