У Харкові вкрали кабель «Тепломереж» прямо в підвалах житлового будинку

Крадіжки трапилися у трьох будинках.

У підвалах трьох будинків у Слобідському районі вирізали понад півкілометра електричного кабелю, який живить теплові рамки. Напередодні факт крадіжки встановили фахівці служби безпеки, режиму та зв'язку КП "Харківські теплові мережі". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також було встановлено особу, причетну до злочину. Підозрюваний – громадянин 2003 р. н., який вже дав свідчення щодо скоєної крадіжки. Зараз працівники Слобідської філії ХТМ готують відповідний пакет документів для правоохоронних органів, встановлюють розмір завданих збитків та оперативно відновлюють роботу обладнання теплових рамок.

Вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули багато вибухів: де сталися "прильоти"

Під час обстрілу начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що наносяться ракетні удари та закликав усіх бути обережними, не залишати укриття. Пізніше очільник області повідомив, що російські ракети влучили у центральній частині Харкова.

"Влучання ворожих ракет зафіксовано у центральній частині Харкова. Попередньо С-300, від 6 до 10 ракет. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється", – написав Олег Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що на місці влучання однієї з ракет сталася пожежа.

"Шість "прильотів" по Харкову. Поки маємо підтвердження про удари по промисловому об‘єкту у Київському районі міста. Також маємо інформацію про пожежу на місці одного з прильотів", – написав міський голова.

Також за інформацією Генштабу, обстріли не вщухали і в Харківській області.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається без змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Красне, Глибоке, Липці, Стариця, Мороховець, Зелене, Нескучне, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Вільхуватка, Красне Перше, Новомлинськ і Кам’янка на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках під вогневий вплив потрапили райони понад 40 населених пунктів. Серед них - Дворічна, Гряниківка, Кучерівка, Куп’янськ, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове, Крохмальне, Вишневе, Червонопопівка і Кузьмине Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися