Увечері харків’яни чули багато вибухів: де сталися «прильоти»

Сталося шість «прильотів» по місту.

Учора ввечері Харків знову опинився під обстрілом. Близько 23 години у місті пролунало шість вибухів. Очевидці у соцмережах зазначають, що ракети летіли з російського Бєлгорода.

Під час обстрілу начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що наносяться ракетні удари та закликав усіх бути обережними, не залишати укриття. Пізніше очільник області повідомив, що російські ракети влучили у центральній частині Харкова.

"Влучання ворожих ракет зафіксовано у центральній частині Харкова. Попередньо С-300, від 6 до 10 ракет. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється", – написав Олег Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що на місці влучання однієї з ракет сталася пожежа.

"Шість "прильотів" по Харкову. Поки маємо підтвердження про удари по промисловому об‘єкту у Київському районі міста. Також маємо інформацію про пожежу на місці одного з прильотів", – написав міський голова.

Також за інформацією Генштабу, обстріли не вщухали і в Харківській області.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається без змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Красне, Глибоке, Липці, Стариця, Мороховець, Зелене, Нескучне, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Вільхуватка, Красне Перше, Новомлинськ і Кам’янка на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках під вогневий вплив потрапили райони понад 40 населених пунктів. Серед них - Дворічна, Гряниківка, Кучерівка, Куп’янськ, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове, Крохмальне, Вишневе, Червонопопівка і Кузьмине Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські "долоньки" досі в центрі Харкова (ФОТО)

Майже рік йде війна, але нагадування про росію ще досі видніється у місті. У Харкові пропонують прибрати Алею "почесних гостей" кінофестивалю "Харьковская сирень", яка була встановлена у саду Шевченка ще у 2010 році. Таку пропозицію висловили в одному з місцевих телеграм-каналів, повідомляють "Коментарі. Харків".

За часів Михайла Добкіна цей Міжнародний фестиваль короткометражного кіно збирав діячів кіно, чиє коріння хоч якось пов’язане з Харковом. Наразі ж "долоньки" народних артистів росії та СРСР зовсім недоречно виглядають у центрі Харкова, який постраждав від російських загарбників за майже рік повномасштабної війни в Україні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися