На Харківщині чоловік вбив сусіда металевою шестернею від велосипеда

Довготривала сварка між сусідами завершилася вбивством

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 44-річному чоловіку за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, у с. Синельникове Чугуївського району двоє сусідів протягом тривалого часу сварились. Проте дійти згоди у них так і не вийшло. 44-річний чоловік взяв металеву шестерню від велосипеду з кріпленням для педалі та пішов до будинку 61-річного чоловіка. Зловмисник вдарив його знаряддям злочину декілька разів по голові. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Правоохоронці викрили чоловіка. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 СВ Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У п'ятницю буде припинено рух однією з вулиць: як проїхати

Рух трамваїв по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинено з 10:00 до 12:00 10 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання АТ "Харківобленерго" ремонтних робіт на підстанції.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися