Зниклу неповнолітню харків'янку розшукали: що відомо

Дитина не стала жертвою злочину, її життю та здоров’ю нічого не загрожує

Поліцейські розшукали неповнолітню харків’янку - вона посварилася з батьками та не повернулася додому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції нагадали, що 11 лютого о 18:30 до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. Заявниця розповіла, що донька пішла до магазину та не повернулася. Телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але спроби батьків виявилися марними.

Поліцейські перевірили прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитали громадян щодо встановлення можливих свідків. Один з опитаних повідомив, що бачив схожу дівчину в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці перевірили вказану адресу та виявили там неповнолітню. За її словами, вона пішла з дому через небажання батьків придбати їй новий мобільний телефон.

Жертвою злочину дитина не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали протокол.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська не зменшують інтенсивності застосування ракетних та артилерійських обстрілів. У результаті ударів зазнають руйнувань об’єкти житлового сектору та цивільної інфраструктури. Попри постійні обстріли Куп'янського району поліцейські продовжують нести службу. У правоохоронному органі повідомили, що особовий склад Куп'янського РВП спільно з працівниками зведеного загону постійно здійснюють заходи, направлені на підтримання публічної безпеки та порядку на деокупованих територіях Куп'янського району. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися