На Харківщину передали генератори, буржуйки та конвектори: хто отримає обладнання

Засоби обігріву розподілили між ФАПами, амбулаторіями, відділеннями догляду за літніми людьми та пунктами обігріву

Лозівська громада отримала теплові конвектори, буржуйки та генератори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Майже 200 теплових конвекторів та буржуйок направили в медичні та соціальні заклади громади. Додаткові опалювальні прилади будуть використовувати у випадку надзвичайних ситуацій.  Допомогу надало Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ – за грантовою програмою на розвиток соціальної інфраструктури.

Засоби обігріву розподілили між ФАПами, амбулаторіями, відділеннями догляду за літніми людьми, іншим соціальними закладами та пунктами обігріву. 

Також Лозівський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав 10 генераторів. Їх планують розподілити між ФАПами старостинських округів. Інженер з організації експлуатації Тетяна Цукан розповіла про необхідність альтернативних джерел живлення для медичних закладів. “Це і зберігання вакцин, і прийом людей, і необхідні лікувальні процедури. Повинні бути умови, щоб надати першу допомогу або поставити, наприклад, крапельницю”, – наголосила вона. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до Харкова продовжує надходити допомога з Франції. Місту передали спеціалізований автомобіль для перевезення осіб з обмеженими можливостями. Автомобіль отримало КНП “Міське автопідприємство спеціалізованого санітарного транспорту”. У Департаменті міжнародної співпраці розповіли, що автомобіль отримали від Асоціації медичної та благодійної допомоги Франція-Україна (Франція) в рамках її постійної діяльності з організації та надання гуманітарної допомоги містам Україні, у тому числі й Харкову.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися